Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noul proiect va duce la cresterea pietei negre, apreciaza UGIR-1903

UGIR-1903 a solicitat Executivului suspendarea celei de-a patra modificari a Codului Fiscal din acest an si va propune, in urma realizarii unor studii de impact, noi solutii pentru atragerea de bani la bugetul de stat. Modificarile Codului ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.10.2005 - 00:00
UGIR-1903 a solicitat Executivului suspendarea celei de-a patra modificari a Codului Fiscal din acest an si va propune, in urma realizarii unor studii de impact, noi solutii pentru atragerea de bani la bugetul de stat. Modificarile Codului Fiscal propuse de Executiv conduc la scaderea competitivitatii economiei romanesti, cresterea inflatiei, reducerea volumului investitiilor straine in Romania si degradarea severa a nivelului de trai si a puterii de cumparare a populatiei, apreciaza conducerea UGIR-1903. Intentia de impozitare a activelor corporale, marirea duratei de amortizare a fondurilor fixe, majorarea substantiala a impozitului pe cladiri si mijloace de transport auto, cresterea accizelor la carburanti si energie electrica, precum si eliminarea unor deductibilitati la calculul impozitului pe profit produc degringolada in mediul de afaceri, amplificarea ponderii pietei negre si consolidarea structurilor mafiote, apreciaza industriasii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...