Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi solutii de plata a facturilor de utilitati

Banca Transilvania ofera trei solutii alternative gratuite de plata a facturilor de utilitati. Noile servicii - Direct Debit, la ATM-urile bancii si BT 24 - Internet Banking - sunt disponibile atat pentru clientii existenti ai bancii, cat si ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.05.2006 - 00:00
Banca Transilvania ofera trei solutii alternative gratuite de plata a facturilor de utilitati. Noile servicii - Direct Debit, la ATM-urile bancii si BT 24 - Internet Banking - sunt disponibile atat pentru clientii existenti ai bancii, cat si pentru persoanele care decid sa apeleze pentru prima data la produsele si serviciile bancii.
Direct Debit este o modalitate moderna de plata prin care facturile emise de un furnizor de utilitati sunt achitate de catre banca, direct din contul clientului. Pentru a beneficia de acest serviciu, clientii trebuie sa-si deschida, gratuit, un cont la Banca Transilvania, sa incheie o conventie de plata prin Direct Debit si sa se asigure ca, la data scadentei facturii, au o suma de bani suficienta in cont.
Plata facturilor la ATM-urile Bancii Transilvania este gratuita pentru posesorii de carduri emise de Banca Transilvania, urmand o procedura foarte simpla si utilizand doar datele inscrise pe factura. Pentru clientii care nu sunt inca posesori de carduri BT, banca pune la dispozitia acestora 13 tipuri de carduri, atat de debit, cat si de credit. Plata facturilor se poate efectua la oricare dintre cele 400 de bancomate ale bancii, in intreaga tara.
BT 24 este solutia de Internet Banking oferita de Banca Transilvania si care permite clientilor efectuarea unei game diversificate de operatiuni bancare prin conectarea la Internet. Persoanele care apeleaza pana in 15 iulie la aceasta alternativa de plata a facturilor beneficiaza de abonament gratuit.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...