7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăNoi curse aeriene intre Timisoara, Targu Mures si Heathrow

Noi curse aeriene intre Timisoara, Targu Mures si Heathrow

British Airways a introdus sapte noi zboruri saptamanale aditionale catre aeroportul Heathrow din Londra de pe aeroporturile internationale Timisoara si Targu Mures, cu escala la Budapesta, in urma unui acord de codeshare semnat cu compania aeriana Malev.
Zborul aditional de pe aeroportul din Timisoara decoleaza in zilele de luni, miercuri si sambata la ora 16.15 si este efectuat cu aeronave Boeing 737, urmand ca acesta sa aterizeze la ora 16.00, ora locala in Budapesta. Zborul aditional de pe aeroportul din Targu Mures decoleaza in zilele de luni, miercuri, joi si vineri la ora 15.55 si este efectuat cu aeronave Fokker, aterizarea fiind programata la ora 15.55, ora locala in Budapesta.
Toate zborurile aditionale sunt disponibile pentru rezervari incepand cu data de 3 octombrie, urmand ca acestea sa fie operate incepand cu data de 1 noiembrie.
Pana in momentul introducerii zborurilor aditionale compania British Airways a operat doua zboruri zilnice din Bucuresti de pe Aeroportul Henri Coanda catre Aeroportul Heathrow din Londra.
British Airways si-a deschis primul birou la Bucuresti in anul 1994, cand a inceput sa opereze patru zboruri saptamanale catre Londra. Acum numarul zborurilor a crescut la 21 pe saptamana, prin cele sapte zboruri saptamanale introduse de pe aeroporturile din Timisoara si Targu Mures catre Heathrow din Londra.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă