Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nimic nou la Bursa de Valori

In sedinta de ieri au fost tranzactionate doar 22 de titluri, iar valoarea operatiunilor derulate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la doar 9,5 milioane lei, din care transferurile cu actiuni Petrom (SNP) au totalizat 6,7 milioane ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2006 - 00:00
In sedinta de ieri au fost tranzactionate doar 22 de titluri, iar valoarea operatiunilor derulate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) s-a ridicat la doar 9,5 milioane lei, din care transferurile cu actiuni Petrom (SNP) au totalizat 6,7 milioane lei. Se poate spune astfel ca titlurile SNP au facut banii pietei, in conditiile in care cele cinci societati de investitii financiare au lipsit de la tranzactionare alaturi de alti emitenti importanti, cum ar fi Banca Transilvania (TLV), Rompetrol Rafinare Constanta (RRC). Motivul suspendarii de la tranzactionare pentru o mare parte din actiunile listate la BVB a fost convocarea adunarilor generale ale actionarilor de catre emitenti sau, in unele cazuri, anuntarea rezultatelor financiare. Actiunile SNP au generat, in segmentul de piata principal, un rulaj de 5,6 milioane lei, iar tranzactiile au fost efectuate la un pret mediu de 0,56 lei/titlu. Cu actiunile Petrom s-a realizat si o tranzactie speciala, in piata Deal, prin care au fost transferate 2 milioane de tituri. Valoarea acestei operatiuni a fost de 1,1 milioane lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...