NEW MONEY. Avertisment al mediului de afaceri: Nu vă atingeți de Pilonul II. Care ar putea fi consecințele

Membrii Romanian Business Leaders (RBL), cea mai vizibilă organizație a oamenilor de afaceri din România, consideră că orice declarație publică despre schimbarea sistemului de pensii trebuie făcută cu responsabilitate.

Share

New Money 0 comentarii

Actualizat: 07.09.2017 - 14:24

Membrii Romanian Business Leaders (RBL), cea mai vizibilă organizație a oamenilor de afaceri din România, consideră că orice declarație publică despre schimbarea sistemului de pensii trebuie făcută cu responsabilitate și într-un mod echilibrat, deoarece riscă să priveze antreprenorii locali de o sursă prin care își pot finanța creșterea și, mai mult, să vulnerabilizeze economia României în fața unei viitoare crize financiare.

RBL consideră că Guvernul poate trata în mod responsabil tema modificării sistemului de pensii, fără declarații prin care testează opinia publică și venind în fața partenerilor sociali, pentru consultări, cu studii de impact și propuneri scrise, în locul mesajelor transmise prin presă. „Credem că este important ca guvernanții să nu vulnerabilizeze întreaga economie și capacitatea țării de a se proteja în fața dezechilibrelor externe pentru a rezolva, cu orice preț, urgențe pe termen scurt”, au precizat membrii organizației.

Citește textul integral pe site-ul newmoney

Citește totul despre:

Comentarii

loading...