Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Modificari de dobanzi

Romexterra Bank. Dobanda perceputa de Romexterra Bank pentru facilitatea de descoperit de cont acordata pe carduri a scazut in aceasta luna cu trei puncte procentuale, de la 22% la 19%. Banca detine in portofoliul sau carduri care se ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.03.2006 - 00:00
Romexterra Bank.
Dobanda perceputa de Romexterra Bank pentru facilitatea de descoperit de cont acordata pe carduri a scazut in aceasta luna cu trei puncte procentuale, de la 22% la 19%. Banca detine in portofoliul sau carduri care se adreseaza persoanelor fizice si juridice, emise sub siglele MasterCard si Visa, organizatii internationale in cadrul carora este membra. In momentul de fata, reteaua de bancomate proprii numara 100 de aparate functionale, carora li se adauga 40 de POS instalate la unitatile teritoriale. Strategia bancii prevede extinderea retelei, astfel incat la finele anului in curs sa se ajunga la un numar de 170 de ATM-uri.
Din punctul de vedere al cardurilor emise, Romexterra detine 2% din piata romaneasca. Romexterra Bank ocupa locul 7 in topul bancilor prezente pe piata cardurilor.

ING Bank.
Incepand de miercuri, 8 martie, ING Bank a crescut dobanda la contul curent Cont'ROL, de la 6,1 la suta la 6,75 la suta, pentru un sold minim de 700 RON. Produsul este disponibil pentru persoane fizice, prin intermediul retelei de ING office-uri.
Dobanda se calculeaza zilnic, la soldul aflat in cont la sfarsitul zilei, banii putand fi rulati in decursul aceleiasi zile. Contului ii pot fi atasate mai multe carduri, cu care clientul are acces in Self'Bank, unde isi gestioneaza singur situatia financiara. In plus, contul are inclusa o asigurare de viata in caz de deces prin accident (soldul clientului din ziua evenimentului asigurat se dubleaza), suma minima virata fiind de 1.500 RON, iar suma maxima - 5.000 RON. D.D.

Eurom Bank.
Banca a modificat nivelul dobanzilor pentru conturile curente clasice, incepand cu data de 6 martie. Dobanda pentru conturile curente clasice este de 0,25 la suta, daca disponibilitatile din aceste conturi vor depasi plafonul minim de bonificare a conturilor curente. Plafonul minim pentru bonificarea dobanzii la vedere este de 100 RON pentru persoane fizice si de 1.000 RON pentru persoanele juridice, pentru conturile in RON.
Pentru conturile in valuta, nivelul acestuia este de 300 de euro sau dolari, pentru persoanele fizice si de 10.000 de euro sau dolari pentru persoanele juridice. Plafonul minim de constituire a depozitelor pentru depozitele clasice este, pentru depozitele in lei, de 200 RON, pentru persoane fizice, si de 1.000 RON, pentru persoane juridice, la ghiseu, si de 100 RON pentru persoane fizice, respectiv de 1.000 RON pentru persoane juridice, prin Eurom Online. Pentru depozitele in valuta, plafonul minim de constituire este egal cu echivalentul a 100 de dolari pentru persoane fizice, respectiv egal cu echivalentul a 1.500 de dolari, pentru persoane juridice.

Citește totul despre:

Comentarii