Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Transporturilor: TAROM-ul va relua cursa Bucureşti-Beijing

Ministrul Transporturilor a anunţat că TAROM-ul va relua cursa pe ruta Bucureşti-Beijing cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână. "Am discutat cu conducerea TAROM şi cursa Bucureşti-Beijing va fi reluată, pentru ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.11.2013 - 12:54

Ministrul Transporturilor a anunţat că TAROM-ul va relua cursa pe ruta Bucureşti-Beijing cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână.

"Am discutat cu conducerea TAROM şi cursa Bucureşti-Beijing va fi reluată, pentru început cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână", a spus Ramona Mănescu în şedinţa de Guvern.

Citeşte şi: Cursa Bucureşti - Beijing suspendată din cauza unor mari companii aeriene?

Premierul Ponta a arătat, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că, în pofida probleme logistice, compania aeriană Tarom trebuie sprijinită pentru reluarea zborurilor directe pe ruta Bucureşti-Beijing, considerând că acesta va fi un semn bine primit.

O astfel de cursă a existat în România pentru scurt timp, însă ea a fost desfiinţată în 2003 de către compania aeriană Tarom din raţiuni financiare. Chinezi au decis să mute cursa în Ungaria.

"Cred că la vremea respectivă au fost demersuri a marilor linii aeriene care au reuşit să convingă autorităţile să renunţe la această linie. Un director nu putea să ia decizia asta, a fost o decizie a consiliului de administraţie. Nimeni nu poate să ştie dacă celelalte companii străine au făcut lobby, însă este posibil. Unde companiile aeriene sunt de stat, acolo este o decizie politică", a declarat Gabriel Ghelmegeanu, preşedintele camerei de comerţ româno-chineze în emisiunea Dezbaterile RL cu Sabina Fati.

Citeşte şi: Ministrul Transporturilor: Categoric nu vindem TAROM-ul

Citește totul despre:

Comentarii

loading...