12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăMamaia, prima staţiune din România cu sistem de rezervări online

Mamaia, prima staţiune din România cu sistem de rezervări online

Mamaia devine prima staţiune din România care pune la dispoziţia turiştilor şi a agenţiilor de turism un sistem de rezervări online, cu verificarea disponibilităţilor şi confirmare pe loc – www.mamaia360.ro.

Noutatea pe care o aduce sistemul de rezervări al staţiunii Mamaia este cumpărarea de sejururi, pe internet, direct de la hoteluri.

În anii precedenţi crizei economice, hotelurile din Mamaia vindeau exclusiv prin intermediul a patru touroperatori mari care, la rândul lor, revindeau către agenţiile de turism ceea ce făcea că, de multe ori, preţul să crească la beneficiarul final – turistul.

Începând din acest sezon estival (2011), pe www.mamaia360.ro, turiştii şi agenţiile de turism cumpără sejururi direct de la hotel, fără intermediari, la cel mai bun preţ.

În acest moment, se fac rezervări online pe website-ul oficial al staţiunii Mamaia, la toate categoriile de hoteluri, de la 2 la 5 stele.

Astfel, atât agenţiile de turism cât şi turiştii află în timp real câte camere sunt disponibile la fiecare hotel, la ce tarif, după care plasează rezervarea (blocând imediat camera) şi primesc confirmarea pe loc.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă