Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai putine drumuri pentru obtinerea banilor comunitari

Prin intrarea efectiva in functiune, de saptamana viitoare, a Agentiei de plati pentru dezvoltare rurala si pescuit, cei care solicita bani comunitari pentru finantarea diferitelor proiecte din agricultura vor avea de facut mai putine drumuri. ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.03.2006 - 00:00
Prin intrarea efectiva in functiune, de saptamana viitoare, a Agentiei de plati pentru dezvoltare rurala si pescuit, cei care solicita bani comunitari pentru finantarea diferitelor proiecte din agricultura vor avea de facut mai putine drumuri. Beneficiarii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la unul dintre cele opt centre regionale pentru depunerea documentelor. Aceasta operatiune se va face la nivel judetean, unde compartimentele SAPARD vor fi preluate de la directiile agricole de catre nou-infiintata agentie. Szabo a tinut sa precizeze, cu acest prilej, ca proiectele SAPARD deja contractate se vor derula in continuare fara nici o problema. Agentia de plati va prelua cei 476 de angajati ai Agentiei SAPARD, carora li se vor adauga 386 de salariati de la directiile agricole si alti 400 care vor fi incadrati prin concurs.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...