6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLinia aeriană KLM introduce Clasa de Business pentru zborurile europene

Linia aeriană KLM introduce Clasa de Business pentru zborurile europene

Compania aeriană KLM introduce din această săptămână European Business Class pe zborurile europene – peste 500 de curse zilnice către mai mult de 60 de destinaţii.

Noua clasă înlocuieşte clasa KLM Europe Select şi oferă pasagerilor mai mult spaţiu şi confort, servicii îmbunătăţite de catering şi prioritate atât la îmbarcare, cât şi la destinaţie, precum şi flexibilitate sporită la rezervarea zborului.

În prezent KLM operează zilnic trei curse directe către Amsterdam, preţul unui bilet la Business Class fiind de 1130 de euro cu taxe incluse.

Studiile KLM au arătat o necesitate crescută în rândul pasagerilor pentru mai mult confort, pentru ca aceştia să se poată relaxa sau lucra în timpul zborului. Europe Business Class răspunde întocmai acestor cerinţe, oferind o gamă de servicii semnificativ îmbunătăţite.

Pasagerii care zboară la Europe Business Class se vor putea bucura de mai mult spaţiu, atât la picioare, cât şi spate, datorită noului reglaj mai generos al spătarelor scaunelor.

Pentru un plus de intimitate şi confort al pasagerilor, locurile de pe rândul din mijloc sunt lăsate libere. În plus, fiecare scaun din zona de business de pe aeronavele din seria 737 va fi dotat cu prize pentru încărcarea dispozitivelor electronice precum calculatoarele portabile.

Servicii de catering la calitatea unui restaurant de top

Meniul şi prezentarea meselor la bord au fost reînnoite în totalitate. Patru meniuri distincte vor fi oferite în fiecare lună.

S-au întreprins schimbări şi în prezentarea propriu-zisă a meselor la bord, ce vor fi servite de acum cu tacâmuri create de designerul olandez Marcel Wanders, identice cu cele disponibile pe zborurile World Business Class.

Servicii de prioritate la îmbarcare şi destinaţie

KLM continuă să ofere pasagerilor business servicii de prioritate atât la îmbarcare, cât şi la destinaţie, precum: Premium Check-In, suplimentarea numărului de bagaje de cală permise, acces la zonele de relaxare din aeroporturi special amenajate sau prioritate la ridicarea bagajelor la destinaţie.

Flexibilitate sporită la rezervarea zborului

Optând pentru categoria de bilete Fully Flexible, pasagerii European Business Class au posibilitatea de a schimba rezervarea oricând, fără costuri suplimentare. Mai mult, în eventualitatea renunţării la zbor, li se rambursează întreaga valoare a biletului de avion.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă