Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lichiditatea bursiera, in sfarsit peste 20 milioane de lei

Pentru prima oara dupa data de 11 aprilie, lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a depasit ieri pragul de 20 milioane de lei, chiar si in conditiile absentei de la tranzactionare a multor societati. Absentele au fost motivate, avand in ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.04.2006 - 00:00
Pentru prima oara dupa data de 11 aprilie, lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a depasit ieri pragul de 20 milioane de lei, chiar si in conditiile absentei de la tranzactionare a multor societati. Absentele au fost motivate, avand in vedere ca in aceasta perioada se desfasoara adunarile generale ale actionarilor la tot mai multe societati. Si cotatiile actiunilor au cunoscut cresteri usoare, cu exceptia celor ale societatilor de investitii financiare (SIF), care au intrat in regres in cea de-a doua parte a sedintei. Acest fapt a fost ilustrat si de scadere cu 0,86% a indicelui BET-FI, care monitorizeaza evolutia din piata SIF, in conditiile in care BET si BET-C au crescut cu 0,03, respectiv cu 0,06%. In topul preferintelor investitorilor s-au situat titlurile SIF, cel mai mare rulaj de pe piata, de 4,86 milioane de lei, fiind realizat de SIF Transilvania (simbol SIF3), urmat de SIF Banat-Crisana (SIF1), cu 3,14 milioane de lei si de SIF Oltenia (SIF5), cu aproape trei milioane. Alaturi de SIF, investitorii au optat si pentru actiunile BRD, care au inregistrat un rulaj de 2,37 milioane de lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...