Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lichiditate minima la Bursa

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost in sedinta de ieri mai mult decat modesta, valoarea totala a tranzactiilor (inclusiv cele cu obligatiuni) nereusind sa depaseasca nici 15 milioane de lei. Pe piata Deal a avut loc o singura ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.04.2006 - 00:00
Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a fost in sedinta de ieri mai mult decat modesta, valoarea totala a tranzactiilor (inclusiv cele cu obligatiuni) nereusind sa depaseasca nici 15 milioane de lei. Pe piata Deal a avut loc o singura tranzactie speciala, cu cinci milioane de actiuni Petromidia (simbol RRC), in valoare de 452.500 de lei. Pe piata Regular, titlurile RRC nu au fost prea cautate de investitori, rulajul fiind mai mic de 800.000 de lei, insa cotatia unitara a crescut cu 4,32%. Pe aceasta piata, cele mai mari tranzactii au vizat actiunile Bancii Transilvania (TLV), rulajul fiind de 2,51 milioane de lei. Pe locurile urmatoare s-au situat SIF Moldova (SIF2) si Petrom (SNP). Dupa o zi de scadere, cotatia acestora din urma a crescut ieri cu 1,94%. Toti indicii bursieri au fost in crestere, cea mai mare (1,96%) inregistrandu-se la nivelul indicelui BET, care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide actiuni.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...