Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lichiditate in crestere, indici in scadere

Pe fondul unei valori tranzactionate in crestere de 67,8 milioane de lei cei trei indici ai pietei bursiere au inchis sedinta de ieri pe scadere. Motivul a fost unul simplu, si anume evolutia negativa a cotatiilor pentru 27 dintre cele 54 de ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.03.2006 - 00:00
Pe fondul unei valori tranzactionate in crestere de 67,8 milioane de lei cei trei indici ai pietei bursiere au inchis sedinta de ieri pe scadere. Motivul a fost unul simplu, si anume evolutia negativa a cotatiilor pentru 27 dintre cele 54 de titluri tranzactionate. SIF5 Oltenia, BRD si SIF2 Moldova au fost primii trei emitenti din topul rulajului, dar cursul celor trei actiuni s-a inscris pe tendinta negativa a pietei. Pentru SIF5 au fost realizate 876 de operatiuni de transfer, cu o valoare totala de 11,3 milioane lei. Ultima tranzactie a sedintei cu actiuni SIF5 a fost efectuata la un pret de 2,5 lei/titlu, nivel mai mic cu 1,96% fata de inchiderea precedenta. Pentru BRD a fost transferat un volum de peste jumatate de milion de actiuni iar rulajul generat de aceste operatiuni a fost de 10,3 milioane de lei. Cursul BRD a pierdut 2,75% fata de sedinta anterioara pana la un nivel de inchidere de 17,7 lei/titlu. Actiunile SIF2 au generat un rulaj de 10,2 milioane de lei, in conditiile in care pretul titlurilor a scazut cu 2,68%. Tranzactiile cu titlurile celor cinci SIF au fost de 37,5 milioane de lei si au reprezentat din punctul de vedere al rulajului mai mult de 55% din totalul pietei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...