10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăLa Systems 2005, standul Romaniei este plasat langa IBM

La Systems 2005, standul Romaniei este plasat langa IBM

Romania va fi prezenta la Targul de IT – SYSTEMS de la Munchen cu un numar de 24 de firme, standul national fiind plasat in pavilionul A3, langa compania IBM. Apropierea de un asemenea gigant va reprezenta un mare avantaj pentru participantii romani, pentru ca anul acesta Romania va avea alocata si o suprafata suplimentara de 60 mp pentru sustinerea unui asa-numit eveniment de brokeraj, adica un spatiu pentru programa-rea contactelor de afaceri directe.
Alexandru Borcea, presedintele Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software (ARIES), a precizat ca mizeaza pe un numar de circa 250 de astfel de intalniri. In plus, in cadrul evenimentelor paralele organizate pe toata durata targului va avea loc si un seminar special pentru prezentarea unor solutii informatice pentru inlaturarea dezastrelor, multe firme romanesti aratandu-se interesate pentru dezvoltarea unor astfel de proiecte de cercetare sau de implementare cu fonduri stucturale. Manifestarea se va desfasura in perioada 24-28 octombrie, in prima zi a targului fiind programata sa se desfasoare deja traditionala “Ziua Romaniei” la Systems.
Efortul financiar pentru participarea firmelor romanesti la acest targ se ridica la 4,7 miliarde lei fata de aproximativ trei miliarde lei in 2004, statul suportand 100% din inchirierea si amenajarea standului Romaniei si 50% din cazarea si transportul unei persoane/firme.
Potrivit Messe Munchen International (MMI), organizatorii Systems 2005, avantajele participarii la acest targ se pot sintetiza in peste 65.000 de vizitatori (94% de specialitate) si 1230 de expozanti.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă