Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La INDAGRA 2005, pavilion destinat Programului Fermierul

Ministerul Agriculturii va beneficia, in cadrul expozitiei INDAGRA, de un pavilion unde persoanele interesate de Programul Fermierul vor putea obtine informatii utile. In 2006, acestui program ii vor fi alocate peste 700 de milioane de lei noi ...

Share

Rl online 0 comentarii

27.10.2005 - 00:00
Ministerul Agriculturii va beneficia, in cadrul expozitiei INDAGRA, de un pavilion unde persoanele interesate de Programul Fermierul vor putea obtine informatii utile. In 2006, acestui program ii vor fi alocate peste 700 de milioane de lei noi pentru infiintarea si dezvoltarea de ferme agricole cu caracter comercial, prin imprumuturi cu dobanda redusa pentru cei care pot beneficia de fonduri SAPARD, dar nu au banii necesari cofinantarii proiectului. Fermierii se pot imprumuta de la bancile partenere in acest proiect, pot beneficia de o perioada de gratie de la unu la cinci ani si pot primi din partea statului, la incheierea rambursarii, un grant de pana la 20% din valoarea creditului, daca si-au indeplinit in mod strict obligatiile contractuale. De asemenea, cei care vor beneficia de acest program pot primi consultanta gratuita pentru finantarile prin intermediul SAPARD in cazul in care acestea nu depasesc 10.000 de euro. A zecea editie a expozitiei de echipamente si produse agricole INDAGRA se va desfasura in perioada 2-6 noiembrie in cadrul complexului expozitional ROMEXPO.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...