Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Exit Poll Europarlamentare 2019. Ora 21:00
Live prezența la vot!

IMM franceze, invitate sa investeasca in Romania

Intreprinderile mici si mijlocii din Franta au fost invitate sa investeasca in Romania in cadrul unui seminar ce a avut loc recent la Paris si la care au participat reprezentanti ai mediului politic si oameni de afaceri din tara noastra. ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.10.2005 - 00:00
Intreprinderile mici si mijlocii din Franta au fost invitate sa investeasca in Romania in cadrul unui seminar ce a avut loc recent la Paris si la care au participat reprezentanti ai mediului politic si oameni de afaceri din tara noastra.
Seminarul, cu tema "Dupa marile investitii creste forta intreprinderilor mici si mijlocii", a fost organizat sub patronajul Agentiei franceze pentru dezvoltarea internationala a intreprinderilor (Ubifrance). Totusi, nu au lipsit nici vocile critice din partea participantilor romani.
Florentin Tuca, reprezentantul societatii de avocati Tuca si Asociatii, s-a referit la deficientele sistemului legislativ actual si la dificultatile generate de instabilitatea acestuia. Tuca a pus accentul in acest sens pe dreptul muncii, legislatia pietei de capital, Fondul Proprietatea, dreptul concurentei, ajutoarele de stat, organizarea judiciara si rezolvarea diferendelor.
In incheierea seminarului reprezentantii corpului diplomatic francez acreditat la Bucuresti au recunoscut ca IMM cu capital francez sunt prezente in numar relativ mic pe piata romaneasca. "Este momentul ca intreprinderile mici si mijlocii din Franta sa se intereseze de avantajele Romaniei, o piata cu 22 milioane de locuitori, in curand membra a Uniunii Europene", a spus Philippe Boin, seful misiunii economice franceze la Bucuresti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...