12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăHotelul International va fi completat cu un complex multifunctional

Hotelul International va fi completat cu un complex multifunctional

Societatea International Sinaia va investi in acest an circa 10,2 milioane lei (2,8 milioane euro) pentru construirea unui complex multifunctional, care va include sali de conferinta, garsoniere si parcare.
Complexul va dispune de trei sali de conferinta, doua sali multifunctionale, bar, spatii de bowling, birouri, opt garsoniere, parcare pe doua niveluri si patru lifturi hidraulice. Cladirea va comunica printr-o pasarela aeriana vitrata cu hotelul International.
Compania are in portofoliu hotelul clasificat la patru stele, precum si vilele Bistrita, Stejarul, Frasin, motelul si campingul Izvorul Rece.
Valoarea totala a investitiilor planificate pentru acest an se ridica la 10,5 milioane lei, societatea urmand sa acopere 70% din suma din fonduri proprii si restul printr-un credit bancar. Lucrarile care vor fi derulate in acest an mai vizeaza modernizarea grupurilor sanitare de la hotel si a salii Belvedere, costurile fiind estimate la 280.000 RON. In plus, International SA are planificate reparatii de 120.000 RON.
Compania a investit anul trecut aproape doua milioane de lei pentru indeplinirea criteriilor de clasificare la patru stele a hotelului si pentru finalizarea amenajarii unei baze de agrement proprii.
International Sinaia a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9,4 milioane lei, cu 25% peste nivelul din 2004, si un profit net de 3,3 milioane lei. Conducerea societatii si-a propus pentru 2006 atingerea unor venituri totale de 10,7 milioane lei si cheltuieli de 6,7 milioane lei.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă