9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăHilton va deshide un nou hotel în Cluj

Hilton va deshide un nou hotel în Cluj

Hilton Worldwide anunţă semnarea unui acord de management cu o companie privată pentru un al doilea hotel Hampton by Hilton în România.

Acest acord determină creşterea numărului de hoteluri Hilton Worldwide deschise şi în curs de dezvoltare pe piaţa românească la şapte, dintre care trei urmează să fie inaugurate anul acesta.

Hampton by Hilton Cluj va fi inaugurat la începutul lui 2012, oferind oaspeţilor săi 107 camere în centrul oraşului Cluj Napoca. Anunţul vine după semnarea acordului pentru Hampton by Hilton Braşov care se va deschide tot în 2012.

“România reprezintă o piaţă pe care activăm resurse de dezvoltare suplimentare, iar apetitul semnificativ pentru portofoliul nostru de branduri, evident în rândul investitorilor din regiune, continuă să crească,” a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, Europa & Africa, Hilton Worldwide.

Având în vedere faptul că din ce în ce mai multe companii internaţionale operează în regiune, Clujul devine un centru economic tot mai important, existând numeroase planuri pentru îmbunătăţirea considerabilă a infrastructurii sale, inclusiv pentru modernizarea Aeroportului Napoca.

Hampton by Hilton Cluj va fi situat în centrul oraşului, oferind cu uşurinţă acces către atracţii turistice importante precum Biserica Sf. Mihail, aleea pietonală Matei Corvin, zona istorică a Pieţei Unirii sau Bulevardul Eroilor – cea mai căutată arteră comercială a oraşului. Hotelul este uşor accesibil de la aeroportul principal (15 minute de mers cu maşina) şi de pe Drumul European E60 – care leagă Clujul de Bucureşti, Oradea, Budapesta şi Viena.

Clădirea noului hotel va include oferta specifică brandului Hampton by Hilton, având un hol elegant, acces gratuit la Internet în incintă, un centru de fitness şi o zonă de lucru.

De asemenea, invitaţii se vor putea bucura de dormitoare confortabile, dotate cu paturi Clean and Fresh Hampton. Hotelul este conceput astfel încât să îi atragă în egală măsură pe cei plecaţi în călătorii de afaceri şi de plăcere, oferindu-le cel mai înalt nivel de servicii şi confort din segmentul său.

În plus, oaspeţii hotelului se pot bucura şi de alte avantaje, cum ar fi un mic dejun cald gratuit, o zonă de gustări disponibilă întreaga zi, o zonă de lucru şi o zonă de bar care îi ajută pe oaspeţi să se destindă.

Având peste 90 hoteluri incluse în proiectele sale de dezvoltare din întreaga Europă, Hilton Worldwide priveşte România ca pe o piaţă strategică de dezvoltare în cadrul planurilor sale globale.

Printre hotelurile incluse în planurile de dezvoltare ale Hilton Worldwide se numără: DoubleTree by Hilton Oradea, DoubleTree by Bucharest, Piaţa Unirii, DoubleTree by Hilton Ploieşti şi Hampton by Hilton Brasov. Toate acestea se vor alătura Hilton Athenee Palace Bucureşti şi Hilton Sibiu care au fost deja deschise.

Brand-ul Hampton – Hampton Inn, Hampton Inn & Suites, Hampton Inn by Hilton, Hampton Inn & Suites by Hilton şi Hampton by Hilton – este lider pe segmental hotelurilor cu costuri medii.

Având peste 1800 de proprietăţi la nivel global, Hotelurile Hampton fac parte din Hilton Worldwide, cea mai mare companie ospitalieră globală.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă