Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grupul Rompetrol a platit impozite de peste 16.000 miliarde de lei

Companiile Grupului Rompetrol au virat statului in primele noua luni ale anului 2005 peste 16.904 miliarde de lei vechi ca taxe, impozite si alte contributii, suma care, anualizata, reprezinta circa 6% din veniturile la bugetul de stat. Din ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.10.2005 - 00:00
Companiile Grupului Rompetrol au virat statului in primele noua luni ale anului 2005 peste 16.904 miliarde de lei vechi ca taxe, impozite si alte contributii, suma care, anualizata, reprezinta circa 6% din veniturile la bugetul de stat.
Din acest total, aproximativ 15.592 miliarde lei au fost platite statului de Rompetrol Rafinare, in intervalul ianuarie-septembrie a.c., societatea fiind la zi cu plata datoriilor curente la bugetul de stat. La sfarsitul lunii septembrie Rompetrol Rafinare a virat Ministerului Finantelor Publice - Directia Mari Contribuabili suma de 769,9 miliarde de lei vechi, reprezentand dobanda anuala aferenta Conventiei de emisiune a obligatiunilor incheiate in 2003, conform Ordonantei de Urgenta nr. 118/2003.
Termenul de efectuare a platii este fixat, de acelasi act normativ, anual, la data de 30 septembrie. Incepand cu data de 1 octombrie, rafinaria Petromidia a intrat timp de o luna in revizie generala, fiind oprita. In paralel cu revizia, vor fi executate si 24 de proiecte de modernizare in valoare de 30 milioane euro.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...