Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Furnalele, stinse de pretul electricitatii

Un alt domeniu major al economiei nationale care va fi afectat serios de majorarile de tarife anuntate a intra in vigoare la 1 iulie este siderurgia. Deja afectata de-a lungul anilor de privatizari dubioase si de scaderea pietei externe, dar si ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.06.2005 - 00:00
Un alt domeniu major al economiei nationale care va fi afectat serios de majorarile de tarife anuntate a intra in vigoare la 1 iulie este siderurgia. Deja afectata de-a lungul anilor de privatizari dubioase si de scaderea pietei externe, dar si interne, siderurgia se afla acum in fata unei noi provocari, aceea a cresterii de la luna la luna a costurilor de productie. "Majorarile de tarife anuntate, mai ales cele la furnizarea gazelor naturale, vor afecta serios intreprinderile din domeniu. In aceste conditii, nu este exclusa nici o scumpire a pretului produselor finite", ne-a declarat Aurel Radi, presedintele Federatiei Sindicale Metarom. El a aratat ca si cresterea tarifelor la electricitate da peste cap costurile de productie ale combinatelor siderurgice romanesti, toate aflate in proprietate privata. Aurel Radi a dat ca exemplu in acest sens combinatul Ferom Tulcea, care are "un consum energetic extraordinar de mare".

Citește totul despre:

Comentarii