13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăFOTO Cum arată cel mai bun spa din România

FOTO Cum arată cel mai bun spa din România

Cocor Spa a primit premiul pentru cel mai bun spa al anului în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Turism şi Leisure.

Cocor Spa a concurat la această categorie împreună cu alţi 10 jucători de pe piaţa de activităţi de recreare şi facilităţi, cum ar fi Hilton Sibiu şi World Class Health Academy.

Deschis în mai 2009, în urmă unei investiţii de 6 milioane de euro, Cocor Spa este situat în staţiunea de vară Neptun-Olimp. Cocor Spa beneficiază şi de un hotel de patru stele situat la numai 50 de metri de plajă.

“Acest premiu vine exact la 2 ani de la lansare, perioadă în care Cocor Spa a devenit un loc preferat de turişti, atât români cât şi străini, aproximativ 30% dintre cei care aleg serviciile noastre fiind străini” a declarat Lăcrămioara Moroianu, Manager Cocor Spa.

 

Cocor Spa este în acelaşi timp şi cel mai mare SPA din România, cu o suprafaţă de 3.000 mp desfăşuraţi pe 3 niveluri. Centrul oferă servicii la standarde internaţionale, fiind şi membru al Internaţional SPA Association.

“Cocor Spa este primul concept de medical welness balneo spa, îmbinând terapiile naturale de reabilitare şi prevenţie cu cele mai frumoase ritualuri de relaxare şi wellness, inspirate din culturi occidentale şi orientale” a adăugat Moroianu.

Gala Premiilor de Excelenţă este un eveniment organizat în cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, în cadrul căruia au fost acordate premii pentru cele mai eficiente şi inovative proiecte şi concepte din industria hotelieră şi a ospitalităţii din România şi din regiune.

Cele mai citite

România intră în Schengen cu spațiul aerian și maritim din 31 martie. Precizările chestorului Bogdan Despescu

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...
Ultima oră
Pe aceeași temă