Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Flamingo a vandut 10.000 de sisteme in programul "Euro 2000"

Flamingo a participat si in acest an la programul national de sustinere a achizitiilor de calculatoare subventionat de catre Ministerul Educatiei, adresat elevilor si studentilor proveniti din familii cu venituri mici, obtinand rezultate peste ...

Share

Rl online 0 comentarii

12.10.2005 - 00:00
Flamingo a participat si in acest an la programul national de sustinere a achizitiilor de calculatoare subventionat de catre Ministerul Educatiei, adresat elevilor si studentilor proveniti din familii cu venituri mici, obtinand rezultate peste nivelul celor de anul trecut: aproape 40% din totalul sistemelor vandute, fata de 35% anul trecut. Programul s-a desfasurat intre 15 iunie si 5 septembrie 2005 la nivel national, Guvernul distribuind un numar de 27.585 cupoane valorice de 200 euro fiecare, dintre care 25.900 au fost efectiv utilizate.
In acest program au fost implicate 890 de firme din toata tara. Grupul Flamingo, prin reteaua proprie de retail si prin distribuitorii sai, a vandut peste 10.000 de sisteme, in timp ce urmatorul ofertant in clasamentul final (conform cu datele oficiale afisate pe site-ul www.euro200.ro) a vandut mai putin de 1.500 de sisteme. Pentru a veni in intampinarea elevilor, in aceasta campanie transportul calculatoarelor Flamingo catre scolile cu un numar mai mare de solicitari a fost gratuit. Majoritatea calculatoarelor vandute de Flamingo, respectiv 70% din acestea, au avut in configuratie procesoare Intel. "Fata de 2004, cresterea este de aproape 30% ca numar de sisteme vandute. Oferta noastra speciala a constat in acordarea unei reduceri de 1.000.000 lei fiecarui elev inscris in program. Alti 300 de elevi, cu merite deosebite la invatatura, au avut sansa de a primi 4.000.000 lei suplimentar, ceea ce inseamna ca au putut lua un set calculator Coral Premium cu procesor Intel si monitor de 17", fara sa plateasca diferenta de pret, a declarat Dan Topala, vicepresedintele Flamingo International.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...