Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Electricitatea ascute glasul rotilor de metrou

Majorarea de la 1 iunie a tarifelor pentru furnizarea energiei electrice va afecta serios bugetul de venituri si cheltuieli al societatii comerciale de transport cu metroul Metrorex SA. "Mai devreme sau mai tarziu aceste costuri se vor ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.06.2005 - 00:00
Majorarea de la 1 iunie a tarifelor pentru furnizarea energiei electrice va afecta serios bugetul de venituri si cheltuieli al societatii comerciale de transport cu metroul Metrorex SA.
"Mai devreme sau mai tarziu aceste costuri se vor resimti in tariful de calatorie, care va trebui majorat", spune presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM), Ion Radoi.
Aceasta in conditiile in care lunar metroul bucurestean plateste 30 miliarde de lei pentru electricitate din cheltuielile totale de 200 de miliarde (suma in care nu sunt incluse investitiile).
Chiar daca Metrorex ia energie de la Grivco, in calitate de consumator eligibil, si aceasta societate va proceda la majorari de tarife dupa modelul Electrica SA, spune Radoi.
De altfel, scumpirea utilitatilor a dus aproape de fiecare data si la scumpirea transportului la metrou.

Citește totul despre:

Comentarii