Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Disciplina concurentiala

Consiliul Concurentei a anuntat incheierea unui protocol de colaborare cu Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala (ANRSC). Obiectivul initiativei este de a dezvolta colaborarea bilaterala si schimbul ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Consiliul Concurentei a anuntat incheierea unui protocol de colaborare cu Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodarie Comunala (ANRSC). Obiectivul initiativei este de a dezvolta colaborarea bilaterala si schimbul de informatii pentru promovarea si aplicarea strategiei si politicii in domeniul concurentei, precum si introducerea unei discipline concurentiale in acest sector. In cadrul protocolului sunt stabilite conditiile in care autoritatile implicate isi vor coordona activitatile pentru promovarea concurentei in domeniu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...