Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Director general la 12 angajati!

Ca se face sau nu se face productie, conteaza mai putin. Ceea ce conteaza cu adevarat este numarul cat mai mare al directorilor si schimbarea lor cat mai des. Asa se intampla si la ARO. Si aceasta pentru ca asa au vrut John Perez, inca actionarul ...

Share

Stefan Dumitru Afrimescu 0 comentarii

21.06.2005 - 00:00
Ca se face sau nu se face productie, conteaza mai putin. Ceea ce conteaza cu adevarat este numarul cat mai mare al directorilor si schimbarea lor cat mai des. Asa se intampla si la ARO. Si aceasta pentru ca asa au vrut John Perez, inca actionarul majoritar al uzinei din Campulung, si noul director general si presedinte al CA, Aurelian Nicolae.
Dupa ce la mijlocul saptamanii trecute a fost inlocuita, cu o exceptie, intreaga structura de conducere a ARO, potrivit "conceptului" amintit, Nicolae si Perez au trecut la numirea in functii de noi directori generali si la FSM si FPSA, dupa cum urmeaza: Gheorghe Dracea, director FSM, a fost inlocuit cu Aurel Tocila, fost director economic ARO, iar Florin Scarlat, director FPSA, cu Sergiu Marcu, fost director tehnic la ARO SA. Aceste numiri de directori generali la cele doua fabrici-"satelit" ale ARO, la care uzina-"mama" este actionar majoritar cu cate 90%, sunt de doua ori ilegale: intai de toate, la FSM, care este proprietatea familiei Bulugea, mai lucreaza doar 12 angajati. Acestia au ca singura activitate comercializarea a ceea ce mai exista inca in fabrica pe stoc. Precizam ca FSM are de recuperat de la ARO suma de 180 miliarde lei. In al doilea rand, toate numirile in structurile de conducere atat ale ARO, cat si ale "satelitelor" FSM si FPSA, facute de Nicolae si Perez, sunt ilegale intrucat acestea - potrivit legii - se fac doar cu aprobarea AGA, in urma unei sedinte conduse de administratorul judiciar. Potrivit sindicalistilor ARO, tandemul Nicolae-Perez doreste de fapt falimentarea celor doua fabrici, iar prin aceasta se vrea scaparea cu orice pret de datoriile pe care uzina-"mama" le are catre "satelitele" sale, FSM si FPSA.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...