Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dari majorate cu 10% la Alba Iulia

Locuitorii municipiului Alba Iulia vor plati in anul 2005 impozite si taxe majorate cu aproximativ 10% fata de 2004. Reprezentantii administratiei locale au stabilit, pe baza acestei cresteri de tarif, un buget anual de aproape 650 miliarde lei, ...

Share

Dorin Timonea 0 comentarii

11.06.2005 - 00:00
Locuitorii municipiului Alba Iulia vor plati in anul 2005 impozite si taxe majorate cu aproximativ 10% fata de 2004. Reprezentantii administratiei locale au stabilit, pe baza acestei cresteri de tarif, un buget anual de aproape 650 miliarde lei, pe care spera sa-l incaseze aproape in intregime. Proprietarii de bunuri mobile si imobile care si-au platit integral impozitul pana la mijlocul lunii martie au beneficiat de o reducere de 10 la suta din suma datorata la bugetul local. De alte facilitati beneficiaza familiile care detin o singura locuinta si care au copii cu un grad de invaliditate, respectiv daca ambii soti sunt someri sau beneficiaza de prevederile legii privind venitul minim garantat.
Angajatii Primariei s-au gandit la toate categoriile de bunuri care pot fi impozitate si nu i-au uitat nici pe proprietarii mijloacelor de transport pe apa. Astfel, pentru o luntre, barca fara motor sau scuter de apa se achita un impozit de 143.000 de lei anual, in timp ce in cazul barcilor fara motor, folosite in alte scopuri decat agrement, suma se cifreaza la 392.000 lei. Pentru o barca cu motor impozitul este de 853.000 lei. Suma ajunge la 4,2 milioane lei in cazul unei salupe, respectiv la 21,3 milioane pentru un iaht.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...