Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dai un ban, dar te-nsori sambata

Conducerea municipiului Arad este decisa sa scoata, anul acesta, bani din orice pentru a-si mari bugetul. Astfel, taxele si impozitele locale au crescut semnificativ, dupa un spectacol ieftin oferit de consilierii locali din Alianta D.A., la care ...

Share

Florin Tomuta 0 comentarii

11.06.2005 - 00:00
Conducerea municipiului Arad este decisa sa scoata, anul acesta, bani din orice pentru a-si mari bugetul. Astfel, taxele si impozitele locale au crescut semnificativ, dupa un spectacol ieftin oferit de consilierii locali din Alianta D.A., la care s-au adaugat cei ai UDMR si, partial, cei din PRM. Astfel, in comisiile de specialitate au fost aduse amendamente, la propunerea primarului Gheorghe Falca, de a majora taxele si impozitele, prin care acestea au fost reduse, dar nivelul lor il depaseste cu mult pe cel din 2004.
Din dorinta de a castiga cat mai multi bani, municipalitatea percepe tot felul de sume, incepand de la distribuirea unui fluturas promotional prin oras, actiune pentru care trebuie achitati 2.500 lei/ bucata, pana la oficierea casatoriilor in zilele de sambata. Astfel, cei care vor sa-si uneasca destinele in aceasta zi vor trebui sa achite peste un milion de lei. Doar pentru oficierea casatoriei in ziua de sambata, mirii trebuie sa scoata din buzunar o taxa de 500.000 lei (fata de 280.000 in anul 2004), la care se adauga inca 100.000 de lei pentru eliberarea unei dovezi privind inregistrarea actului de stare civila. Cei care vor dori sa imortalizeze momentul casatoriei cu ajutorul aparatului de fotografiat vor plati inca 100.000 lei, iar cei care doresc sa inregistreze pe pelicula video ceremonia din fata ofiterului de stare civila trebuie sa achite 150.000 de lei in plus. Ceva mai ieftina este eliberarea imprimatelor tipizate, care costa doar 10.000 lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...