Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cresteri semnificative in segmentul SIF

Dupa o scadere, in sedinta de marti, de peste 3% inregistrata in piata societatilor de investitii financiare (SIF), ieri acest segment a inscris o crestere semnificativa. De altfel, tendinta generala a pietei bursiere a fost una pozitiva, ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.11.2005 - 00:00
Dupa o scadere, in sedinta de marti, de peste 3% inregistrata in piata societatilor de investitii financiare (SIF), ieri acest segment a inscris o crestere semnificativa. De altfel, tendinta generala a pietei bursiere a fost una pozitiva, evolutie reflectata de valorile in crestere ale celor trei indici. BET-FI a avut insa cea mai buna evolutie. Astfel, la inchiderea sedintei, valoarea acestuia era de 38570,47 puncte, cu 5,55% mai mare fata de ziua precedenta. Tranzactiile realizate in piata SIF au totalizat aproape 31 milioane RON si au reprezentat peste 60% din rulajul general, care a fost de 50,8 milioane RON. Liderii la tranzactionare au fost SIF Oltenia (SIF5) si SIF Moldova (SIF2), cu operatiuni in valoare de 9,8 milioane RON si, respectiv, 6,7 milioane RON. Cel mai mult au crescut titlurile SIF2, care au urcat cu 6,78%, pana la o valoare de inchidere de 1,8900 lei/actiune. Acestea au fost urmate de actiunile SIF Muntenia (SIF4), a caror cotatie a inregistrat o crestere de 6,56%.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...