Crestere progresiva a impozitelor pe terenurile agricole nelucrate

Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, a anuntat ca are in vedere introducerea unui impozit progresiv crescator pentru acei proprietari care nu isi lucreaza terenurile agricole. "O buna parte din terenurile ...

Share

Rl online 0 comentarii

24.07.2006 - 00:00
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, a anuntat ca are in vedere introducerea unui impozit progresiv crescator pentru acei proprietari care nu isi lucreaza terenurile agricole. "O buna parte din terenurile agricole au incaput pe mana unor samsari care incearca sa le speculeze mai tarziu in domeniul imobiliar. Toti acestia tin terenurile nelucrate, asteptand sa le creasca pretul si incearca sa le scoata, pe diverse cai ilegale, din circuitul agricol", a spus Gheorghe Flutur.
Ministrul Agriculturii a declarat ca, in curand, prin cresterea semnificativa a impozitului de la un an la altul, toti "valorificatorii de terenuri" vor fi constransi sa reinfiinteze exploatatiile agricole. "Vom face o lege speciala pentru ei si nu vor avea incotro", a punctat Flutur.

Citește totul despre:

Comentarii