Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Credite in franci elvetieni si la Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania a lansat creditele ipotecare si de nevoi personale, cu garantii reale, denominate in franci elvetieni, pentru care aplica o dobanda calculata in functie de rata medie a dobanzii practicate pentru dolar pe piata din Londra ...

Share

Valentin Mateescu 0 comentarii

06.12.2006 - 00:00
Piraeus Bank Romania a lansat creditele ipotecare si de nevoi personale, cu garantii reale, denominate in franci elvetieni, pentru care aplica o dobanda calculata in functie de rata medie a dobanzii practicate pentru dolar pe piata din Londra (LIBOR). "Dobanda pentru aceste credite este variabila, nivelul actual de 5,91% fiind calculat in functie de indicele LIBOR la trei luni", au anuntat ieri reprezentantii bancii. In cazul creditelor ipotecare, valoarea minima a creditului este de 5.000 de euro, echivalentul in franci elvetieni, iar cea maxima, de 250.000 euro. La imprumuturile pentru nevoi personale, suma atrasa nu poate depasi echivalentul a 200.000 euro. Perioada maxima de rambursare este de 30 de ani atat in cazul creditelor ipotecare/imobiliare acordate pentru cumpararea/construirea unui imobil, cat si pentru creditele de nevoi personale cu garantie reala. "Evolutia stabila din ultimii ani a francului elvetian ne permite aplicarea unei dobanzi inferioare prin compararea cu credite similare acordate in valute traditionale, dolar si euro", a declarat Catalin Parvu, director general Retail Banking si Operatiuni.
Piraeus Bank Romania este prezenta pe piata de 11 ani, iar la 30 octombrie 2006 detinea o retea de 39 de sucursale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...