Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Credit Raiffeisen pentru refinantare

Raiffeisen Bank ofera pentru refinantarea creditelor de consum un produs - creditul pentru nevoi personale nenominalizate, garantat cu ipoteca - Flexicredit Plus. Destinat persoanelor fizice, acest tip de credit poate fi folosit pentru ...

Share

Rl online 0 comentarii

26.04.2006 - 00:00
Raiffeisen Bank ofera pentru refinantarea creditelor de consum un produs - creditul pentru nevoi personale nenominalizate, garantat cu ipoteca - Flexicredit Plus. Destinat persoanelor fizice, acest tip de credit poate fi folosit pentru refinantarea creditelor de consum, creditelor de nevoi personale nenominalizate cu sau fara garantie, creditelor auto, cardurilor de credit, leasing-ului etc. Plus se acorda in valuta (EUR/USD), iar valorile sunt cuprinse intre 5.000 si 75.000 EUR (echiv. USD). Termenul de rambursare poate fi de pana la 20 ani. Dobanda este de 9,5% pe an pentru creditele acordate in EUR si 10,5% pe an pentru cele in USD.
"Principalele avantaje ale clientilor in cazul refinantarii creditelor sunt, pe de o parte, o singura rata lunara de plata, de regula mai mica decat cea sau cele actuale, iar pe de alta parte clientul poate ramane cu o suma de bani in plus, daca opteaza pentru un credit mai mare decat sumele pe care le are de rambursat", a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...