Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constanta investeste 3,8 milioane euro in termoficare

Consortiul format din firmele Siemens SRL (Romania), ROMIB SA Bucuresti si Petroconst SA Constanta a semnat un contract cu Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Constanta pentru retehnologizarea a 127 de puncte termice din ...

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2006 - 00:00
Consortiul format din firmele Siemens SRL (Romania), ROMIB SA Bucuresti si Petroconst SA Constanta a semnat un contract cu Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Constanta pentru retehnologizarea a 127 de puncte termice din oras. Valoarea contractului este de 3,8 milioane euro. In cadrul acestui proiect, Siemens va executa lucrarile de automatizare si va furniza, de asemenea, un sistem de dispecerizare care va prelua date din fiecare punct termic, va vizualiza functionarea pompelor si a motoarelor si va permite modificarea online a oricarui element de executie. "Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Constanta este un client foarte important pentru noi, avand in vedere atat complexitatea sistemului de termoficare si a solutiei Siemens propuse, cat si faptul ca vorbim despre un oras important din punct de vedere al turismului. La sfarsitul proiectului, Constanta va fi unul dintre punctele de referinta din domeniul sistemelor de termoficare din Romania", a declarat Adrian Baicusi, director general Siemens Romania, cu ocazia semnarii acestui contract. RADET Constanta produce si furnizeaza apa calda si caldura unui numar de 90.000 de racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...