Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Comisia de supraveghere a pensiilor private mai asteapta

Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private isi va putea intra in atributii abia la finele anului, deoarece conducerea institutiei va fi supusa aprobarii Parlamentului in sesiunea de toamna, a declarat Albin Biro, membru in Comisia de ...

Share

Rl online 0 comentarii

18.06.2005 - 00:00
Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private isi va putea intra in atributii abia la finele anului, deoarece conducerea institutiei va fi supusa aprobarii Parlamentului in sesiunea de toamna, a declarat Albin Biro, membru in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Intarzierea constituirii comisiei face parte dintr-un mai lung sir de amanari in ceea ce priveste aplicarea legislatiei pensiilor private. La inceputul anului, Guvernul a suspendat aplicarea legii privind pensiile ocupationale si a introdus in forul legislativ un nou proiect. Chiar daca corecteaza unele imperfectiuni ale vechii legi, adoptate in timpul guvernarii Nastase, noul act normativ prelungeste cu inca un an termenul de introducere a pensiilor private in tara noastra. In ceea ce priveste organismul de reglementare a pietei, intr-o prima faza el a fost constituit ca un departament distinct in cadrul CSA. Apoi autoritatile au revenit, propunand constituirea unei comisii distincte.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...