Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Colaborarea pentru incubatoare de afaceri romano-ungare

Guvernul a aprobat Memorandumul de Intelegere intre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Ministerul Economiei si Transporturilor din Republica Ungara. Documentul a fost semnat la Bucuresti, in data ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2006 - 00:00
Guvernul a aprobat Memorandumul de Intelegere intre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie din Romania si Ministerul Economiei si Transporturilor din Republica Ungara. Documentul a fost semnat la Bucuresti, in data de 20 octombrie 2005, cu prilejul sedintei comune a celor doua guverne si vizeaza stimularea cooperarii dintre IMM-uri, pentru consolidarea relatiilor economice durabile.
Astfel, intreprinderile si organizatiile patronale din cele doua tari vor putea infiinta impreuna incubatoare de afaceri in zonele transfrontaliere si societati cu specific rural, pentru conservarea traditiilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...