Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Centrala electrotermica Braila se modernizeaza

Pentru a participa la proiectul de reconversie pe huila a blocului nr. 4 de 330 MW din CTE Braila, pe baza unei tehnologii moderne si curate, au depus scrisori de interes sase mari companii. Alaturi de Global International 2000 SA (Romania), Enel ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.07.2005 - 00:00
Pentru a participa la proiectul de reconversie pe huila a blocului nr. 4 de 330 MW din CTE Braila, pe baza unei tehnologii moderne si curate, au depus scrisori de interes sase mari companii. Alaturi de Global International 2000 SA (Romania), Enel (Italia), Mitsui&Co. LTD (Japonia), in cursa pentru castigarea licitatiei s-au mai inscris E.ON ENERGIE A.G. (Germania), Iberdrola (Spania) si Electrabel (Belgia). Dupa analizarea scrisorilor, societatea Termoelectrica va desfasura un proces de consultare, potentialii investitori urmand sa fie informati asupra urmatoarelor etape de implementare a procesului de atragere de capital privat in cadrul acestui proiect.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...