Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Case pentru angajatii MEC

Societatile comerciale, companiile si societatile nationale din domeniile energiei, petrolului, gazelor naturale, resurselor minerale, industriei de aparare si alti agenti economici din portofoliul Ministerului Energiei si Comertului (MEC) vor ...

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2005 - 00:00
Societatile comerciale, companiile si societatile nationale din domeniile energiei, petrolului, gazelor naturale, resurselor minerale, industriei de aparare si alti agenti economici din portofoliul Ministerului Energiei si Comertului (MEC) vor putea vinde locuintele pe care le au in patrimoniu personalului propriu, titularilor contractelor de inchiriere, pensionarilor sau disponibilizatilor care au avut ultimul loc de munca la acesti agenti economici.
Camera Deputatilor si Senatul au adoptat Ordonanta de Urgenta 130/2004, avand ca obiect masurile pentru vanzarea locuintelor din patrimoniul MEC personalului propriu, dupa ce au reexaminat actul normativ la cererea sefului statului, care a refuzat sa o promulge in prima forma adoptata de Legislativ.
Locuintele pot fi cumparate si cu plata in rate, dar nu pot fi instrainate timp de cinci ani de la incheierea contractului de vanzare-cumparare. Si in acest caz conditia este ca locuinta sa fi fost achitata integral. Beneficiarul unei locuinte dobandite de la societate nu are voie sa schimbe nici structura, nici destinatia locuintei pana ce nu o achita integral si fara sa fi primit acceptul din partea consiliului de administratie al societatii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...