Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BVB va fi inchisa intre 27 iunie - 1 iulie

Bursa de Valori Bucuresti nu va organiza sedinte de tranzactionare in perioada 27 iunie - 1 iulie 2005. Ultima sedinta bursiera in care tranzactiile vor fi negociate pe baza leului vechi va fi vineri, 24 iunie 2005. Prima sedinta in care ...

Share

Rl online 0 comentarii

23.06.2005 - 00:00
Bursa de Valori Bucuresti nu va organiza sedinte de tranzactionare in perioada 27 iunie - 1 iulie 2005. Ultima sedinta bursiera in care tranzactiile vor fi negociate pe baza leului vechi va fi vineri, 24 iunie 2005. Prima sedinta in care tranzactiile vor fi negociate pe baza noii monede (RON) va fi luni, 4 iulie 2005. Suspendarea sedintelor de tranzactionare din perioada 27 iunie - 1 iulie 2005 tine cont de declararea zilelor de 30 iunie si 1 iulie ca zile nebancare si urmareste sa asigure conditiile ca toate tranzactiile negociate pe piata bursiera in lei vechi (ROL) sa fie decontate in aceeasi moneda. Dupa incheierea sedintei de tranzactionare din data de 24 iunie 2005, se va realiza conversia automata a preturilor ordinelor de bursa valide aflate in piata Regular, exprimate in ROL, in ordine cu preturi exprimate in RON (pe baza raportului 1:10.000), fara a modifica prioritatea de timp asociata fiecarui ordin de bursa in parte.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...