Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa online de produse ecologice certificate

In cadrul IndAgra 2005 a fost lansat oficial portalul agricultura-ecologica.ro, care se adreseaza comerciantilor, producatorilor si procesatorilor de produse agricole ecologice certificate, precum si tuturor celor interesati de evolutiile de pret ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.11.2005 - 00:00
In cadrul IndAgra 2005 a fost lansat oficial portalul agricultura-ecologica.ro, care se adreseaza comerciantilor, producatorilor si procesatorilor de produse agricole ecologice certificate, precum si tuturor celor interesati de evolutiile de pret pe aceasta piata. Portalul agricultura-ecologica.ro este structurat in forma unei burse online si prezinta in permanenta cele mai noi cereri si oferte de produse agricole ecologice. Pentru accesarea sectiunii comerciale, utilizatorii au la dispozitie doua niveluri de abonament: nivelul 1 - gratuit si nivelul 2 - cu plata.
Portalul a fost creat in cadrul proiectului "Extensie pentru Eco-Profit", finantat de Banca Mondiala si Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale prin programul ASSP.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...