Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa de energie devine functionala in 2005

"Bursa nationala de energie electrica va deveni functionala in 2005 pentru piata fizica si in 2006 pentru piata financiara", a declarat ministrul Economiei, Codrut Seres. Piata fizica ofera contracte orare cu livrarea in ziua urmatoare, piete ...

Share

Rl online 0 comentarii

17.06.2005 - 00:00
"Bursa nationala de energie electrica va deveni functionala in 2005 pentru piata fizica si in 2006 pentru piata financiara", a declarat ministrul Economiei, Codrut Seres. Piata fizica ofera contracte orare cu livrarea in ziua urmatoare, piete intrazilnice, echilibrare in ziua de dispecerizare sau tranzactionare continua in timp ce piata financiara ofera contracte pentru diferente, contracte forward, futures, options, respectiv servicii de compensare a contractelor, inclusiv pentru contracte bilaterale care nu se tranzactioneaza la bursa. Pentru infiintarea bursei, partea romana este consiliata de Nord Pool Consulting, suportul financiar al acestei consultante fiind asigurat de un imprumut acordat Transelectricii de Banca Mondiala.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...