Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bursa a crescut impinsa de SIF

Preturile actiunilor societatilor de investitii financiare (SIF) au fost ieri in crestere pe piata bursiera, inregistrandu-se si valori tranzactionate semnificative cu titlurile acestora. Actiunile SIF Banat-Crisana (simbol SIF1) au fost cele mai ...

Share

Rl online 0 comentarii

17.03.2006 - 00:00
Preturile actiunilor societatilor de investitii financiare (SIF) au fost ieri in crestere pe piata bursiera, inregistrandu-se si valori tranzactionate semnificative cu titlurile acestora. Actiunile SIF Banat-Crisana (simbol SIF1) au fost cele mai cautate de investitorii prezenti ieri in piata, inregistrand un rulaj de 7,35 milioane de lei. De altfel, primele patru locuri in clasamentul din punctul de vedere al rulajului au fost ocupate de societati de investitii financiare. Cel mai mult a crescut pretul titlurilor SIF Moldova (SIF2), cu 5,83% comparativ cu sedinta de tranzactionare din ziua precedenta. In aceste conditii, dintre indicii bursieri, cea mai mare crestere, de 3,25%, a fost inregistrata la nivelul BET-FI, care monitorizeaza evolutia din piata SIF. La randul lui, indicele BET, care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide actiuni, a crescut cu 2,01%. In fine, indicele compozit BET-C, care evidentiaza evolutia preturilor tuturor actiunilor cotate, a inregistrat o crestere de 1,63%. Valoarea totala a tranzactiilor efectuate ieri la Bursa de Valori Bucuresti s-a ridicat la 46,45 milioane de lei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...