Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brosura gratuita despre Brasov

Informatii despre evenimentele culturale gazduite de Brasov, institutii culturale, restaurante si baruri, posibilitati de cazare, date despre imprejurimile orasului, precum si cateva statistici despre judetele vecine Covasna, Sibiu, Harghita, ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.10.2005 - 00:00
Informatii despre evenimentele culturale gazduite de Brasov, institutii culturale, restaurante si baruri, posibilitati de cazare, date despre imprejurimile orasului, precum si cateva statistici despre judetele vecine Covasna, Sibiu, Harghita, Alba si Mures gasiti in brosura "Brasov - Poarta Transilvaniei". De asemenea, pentru prima data a fost realizata si o harta a traseelor Regiei Autonome de Transport din municipiu. Lucrarea este editata de catre Primaria Brasov, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Tu-rism din Romania. Brosura a fost tiparita in 10.000 de exemplare, in limba romana, urmand ca in perioada urmatoare sa se scoata cate 8.000 de exemplare in limba en-gleza si franceza si 4.000 in limba germana. Din punct de vedere financiar, proiectul total ajunge la suma de 70.000 de lei noi. Brosurile vor fi distribuite pentru inceput gratuit, prin Centrul de Informare Turistica din Piata Sfatului, in hoteluri si restaurante, la gara si alte locuri din Brasov.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...