Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Profitul Petromidia, 270 milioane lei Conducerea Rompetrol Rafinare (Petromidia) va repartiza 95% din profitul aferent exercitiului financiar 2005, de 269,4 milioane lei potrivit datelor preliminate, pentru acoperirea pierderilor ...

Share

Rl online 0 comentarii

26.04.2006 - 00:00
Profitul Petromidia, 270 milioane lei

Conducerea Rompetrol Rafinare (Petromidia) va repartiza 95% din profitul aferent exercitiului financiar 2005, de 269,4 milioane lei potrivit datelor preliminate, pentru acoperirea pierderilor contabile din anii anteriori. Restul de 5% din profit urmeaza sa fie transferat in rezervele companiei. Potrivit datelor financiare centralizate de Bursa de Valori Bucuresti, in anul 2003 compania a avut o pierdere de un miliard de lei, iar in 2002 de 369,5 milioane de lei. In 2004, Rompetrol Rafinare a obtinut un profit de 31,3 milioane de lei. Potrivit rezultatelor financiare preliminate, Rompetrol Rafinare a inregistrat in anul 2005 venituri de 6,5 miliarde lei, comparativ cu 5,18 miliarde de lei in 2004. De asemenea, Rompetrol Rafinare avea datorii totale, la finele anului 2005, de 3,3 miliarde de lei, din care 1,2 miliarde lei erau datorii ce trebuie platite in acest an. Profitul corespunde unei cifre de afaceri preliminate de circa 5,8 miliarde de lei.

Alcatel Romania conduce sud-estul Europei

Din aceasta luna, o noua multinationala, Alcatel, si-a desemnat filiala din Romania pentru a coordona activitatea entitatilor din sud-estul Europei. Astfel, Alcatel Romania va coordona activitatea din alte noua tari din regiune: Bulgaria, Grecia, Cipru, Albania, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Bosnia-Hertegovina, Croatia, Slovenia. Aceasta piata grupeaza circa 70 de milioane de locuitori. Alcatel a inregistrat in cei 15 ani de activitate din tara noastra vanzari de 1,5 miliarde euro, avand in prezent in jur de 1.200 de angajati.

Oil Terminal, de la petrol la stomatologie

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor companiei constantene Oil Terminal a hotarat, la ultima sa intrunire, diversificarea obiectului de activitate cu magazine alimentare si cabinete stomatologice. Astfel, Oil Terminal va deschide trei magazine alimentare, ca puncte de lucru, si un cabinet stomatologic in Constanta. O alta decizie a actionarilor companiei a fost aceea ca membrii Consiliului de Administratie sa poata prelua functia numai dupa depunerea unei garantii de 300 RON.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...