Breviar

Societatea Distrigaz Sud este pregatita sa investeasca anul viitor 89 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de gaze pe care o administreaza. Potrivit directorului de dezvoltare al societatii, Dan Pantilie, cei mai multi ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.12.2005 - 00:00

Societatea Distrigaz Sud este pregatita sa investeasca anul viitor 89 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de gaze pe care o administreaza.
Potrivit directorului de dezvoltare al societatii, Dan Pantilie, cei mai multi bani vor fi alocati pentru reabilitarea a 500 kilometri de conducta, aproximativ 50 de milioane de euro, in timp ce alte 18 milioane de euro vor fi utilizati pentru extinderea retelei cu inca 300 de kilometri. In acest an investitiile societatii s-au cifrat la 70 mi-lioane de euro.

5.000 tone de cereale, livrate printr-o firma-fantoma

Peste 5.000 de tone de produse agricole de cultura au fost livrate la patru societati de catre o companie despre care comisarii Garzii Financiare spun ca "are comportamentul unei firme-fantoma". Conform celor 76 de facturi descoperite de comisari la cele patru firme, acestea au achizitionat produse agricole in valoare de 2,7 milioane de lei noi de la Spic Cereal SRL, firma care nu functioneaza la sediul social declarat, nu a depus deconturile/raportarile prevazute de lege, iar cei doi actionari moldoveni nu figureaza in documentele Biroului de Evi-denta Straini.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...