Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

RIB reduce dobanda la cardurile de credit Romanian International Bank (RIB) a redus, incepand cu luna martie, dobanda la cardurile de credit MasterCard cu trei la suta, pana la 24 la suta pe an, si a sumei minime de plata a creditului ...

Share

Rl online 0 comentarii

13.03.2006 - 00:00
RIB reduce dobanda la cardurile de credit

Romanian International Bank (RIB) a redus, incepand cu luna martie, dobanda la cardurile de credit MasterCard cu trei la suta, pana la 24 la suta pe an, si a sumei minime de plata a creditului utilizat de la zece la cinci la suta. Cardul de credit MasterCard emis de RIB (Classic, Gold sau Business) este un card multivaluta, cu utilizare internationala. Plafonul de creditare poate ajunge pana la 15.000 euro (in functie de veniturile solicitantului), pentru care nu se solicita girant sau alte garantii. RIB pune la dispozitia clientilor cardul de credit Classic (intre 250 si 5.000 euro), cardul de credit Gold (peste 5.000 euro), cardul de credit Business (cu peste 1.000 euro, oferit numai pentru companii).

Centura Constantei, peste 200 milioane de euro

Constructia variantei de ocolire a municipiului Constanta va costa 212,24 milioane de euro. Executivul a aprobat ca 145 de milioane de euro din acesti bani sa fie imprumutati de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pe o perioada de 16 ani. Restul sumei va fi avansata de partea romana. Centura Constantei face parte din Coridorul IV pan-european si are o lungime de 22,9 km. Proiectul, include, de asemenea, reabilitarea a 10 poduri strategice din judetul Constanta si reconstructia a 120 de sectoare de drum si poduri afectate de inundatii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...