Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Imprumut pentru modernizare Modernizarea retelei energetice feroviare va fi finantata printr-un imprumut extern in valoare de 22,5 milioane de euro. Guvernul a aprobat ca acest imprumut sa fie contractat de la Banca Europeana pentru ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.03.2006 - 00:00
Imprumut pentru modernizare

Modernizarea retelei energetice feroviare va fi finantata printr-un imprumut extern in valoare de 22,5 milioane de euro. Guvernul a aprobat ca acest imprumut sa fie contractat de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD). Suma va fi rambursata in 12 ani, din care 4 ani reprezinta perioada de gratie. Ministerul Transporturilor va cofinanta proiectul, cu 1,2 milioane de euro. Modernizarea retelei energetice feroviare include: instalarea unor noi echipamente de electrificare in patru centre de electrificare, achizitionarea a opt vehicule de intretinere a liniei de contact pentru interventii, angajarea unor servicii de consultanta pentru supervizarea instalarii echipamentelor. Modernizarea are ca obiectiv eficientizarea traficului feroviar si scaderea costurilor cu tractiunea feroviara si cu intretinerea retelei electrice a CFR .

ALUM majoreaza capitalul

Producatorul de aluminiu ALRO Slatina a anuntat ca intentioneaza sa majoreze capitalul social al ALUM Tulcea cu 337 milioane lei noi (peste 100 de milioane de dolari). Majorarea de capital se va realiza prin emiterea unui numar de 56,67 milioane de actiuni nominative. Actionarii producatorului de alumina ALUM vor avea un termen de 90 de zile, incepand cu 1 mai, pentru exercitarea dreptului de preferinta. Actiunile oferite spre subscriere au un pret de 5,95 lei noi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...