10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Breviar

Piraeus Bank, profit de 3,2 milioane euro

Piraeus Bank Romania (BPR) a inregistrat in primele opt luni ale anului un profit net de peste 3,2 milioane de euro, de peste doua ori mai mare decat rezultatul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut. Banca estimeaza o crestere a activelor pana la 510 milioane de euro, in decembrie curent, dupa ce in august anul trecut a depasit pragul de 450 de milioane de euro. In prezent, PBR isi desfasoara activitatea prin 23 sucursale situate in principalele orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Targu Mures, Timisoara. Programul de extindere Piraeus Bank are ca obiectiv principal dezvoltarea unei retele de minimum 60 de sucursale pana la sfarsitul anului 2006. In acest context, PBR a decis sa numeasca doi noi membri in cadrul echipei sale, Viorel Mischie, in functia de director financiar, si Armanca Muntean, in functia de senior relationship manager pentru Automotive Division.

HIFIarena 2005 isi deschide portile

Expotek organizeaza in perioada 10-13 noiembrie, sub sloganul “Hi-Feelings”, cea de-a treia editie a expozitiei HIFIarena – Romanian Home Entertainment Show. Toti cei care viseaza la casa inteligenta vor avea ocazia sa vada, sa testeze si sa cumpere de la HIFIarena cele mai noi echipamente audio si video aparute pana in acest moment pe piata. Multe dintre exponate, recent premiate EISA (European Imaging and Sound Association), vor fi expuse in premiera in Romania. Printre acestea se numara prima camera video digitala cu inregistrare direct pe hard disk, ultimele sisteme home entertainment wireless sau prima “rama” pentru fotografii digitale, cel mai mic proiector din lume (450 g, 123x47x97 cm) sau cel mai luminos ecran din lume cu o suprafata sonora de 360 de grade (cu boxe pe toata suprafata de proiectie). De asemenea, peste 100 de specialisti vor oferi consultanta in alegerea solutiei potrivite pentru acasa. HIFIarena este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate solutiilor hi-fi audio-video de inalta performanta pentru home entertainment din Romania. Editia din acest an va fi inaugurata joi, 10 noiembrie, la ora 10.00 si va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 si 20.00. Prezentarile vor avea loc in cadrul oferit de Hotelul Crowne Plaza, in conditii deosebite de auditie si vizionare. Timp de patru zile, 35 de camere ale hotelului vor fi transformate in studiouri pentru auditii si vizionari de film.

ING a inregistrat la OSIM conceptul de Self'Bank

ING a incheiat recent inregistrarea oficiala a conceptului de Self'Bank la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). “Este o masura normala de protectie a acestui concept original lansat de ING, masura pe care am luat-o si in Belgia, unde conceptul este de asemenea operational”, a declarat presedintele ING Romania, Dirk Serbruyns.
Prin Self'Bank, clientii persoane fizice au acces la conturi exclusiv prin automate bancare, fara a se adresa unui angajat al bancii. Locatia este diferita de o unitate bancara obisnuita, toate operatiunile derulandu-se electronic, iar programul de functionare este intre orele 7.00 si 23.00, sapte zile pe saptamana.
In ultimele doua saptamani, banca a deschis alte sase ING Office-uri: doua la Brasov, doua in Bucuresti, unul la Galati si unul la Pitesti.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă