Breviar

Conditii schimbate la creditul "Imediat" Bancpost modifica termenii de acordare a creditului "Imediat". Clientii vor avea la dispozitie varianta de credit standard, cu o suma maxima ce poate fi acordata in valoare de 35.000 de RON sau ...

Share

Rl online 0 comentarii

08.04.2006 - 00:00
Conditii schimbate la creditul "Imediat"

Bancpost modifica termenii de acordare a creditului "Imediat". Clientii vor avea la dispozitie varianta de credit standard, cu o suma maxima ce poate fi acordata in valoare de 35.000 de RON sau 10.000 de euro, in cazul careia documentatia este cea care se cere in mod curent la orice banca. De asemenea, acestia pot beneficia de varianta simplificata a creditului, pentru care este necesara doar adeverinta de venit, in cazul careia suma maxima ce poate fi acordata este de 18.000 de RON sau 5.000 de euro. Perioada de acordare a creditului s-a extins la zece ani, dobanda pentru primele trei luni fiind de 9,5 la suta pe an. Bancpost ofera, de asemenea, clientilor sai posibilitatea de a-si rezerva creditul dorit prin telefon, urmand ca, ulterior, acestia sa se prezinte la una dintre unitatile bancii pentru a indeplini formalitatile necesare si pentru a ridica suma rezervata.

Firmele din Zonele Libere, puse sa dea banii inapoi

Cel putin o companie din Zona Libera Constanta Sud va trebui sa restituie la bugetul de stat o parte din sumele de care a beneficiat sub forma unor facilitati fiscale. Consiliul Concurentei a decis ca Romned Company trebuie sa achite catre buget o buna parte din suma de care a beneficiat sub forma reducerilor de la plata impozitului pe venit si diminuarea redeventei. Potrivit deciziei Consiliului, intensitatea ajutorului de stat acordat sub aceasta forma a fost de 88%, in comparatie cu procentul maxim admis de lege, de 65%. Recuperarea ajutorului de stat ilegal si a dobanzii aferente va fi efectuata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Suma care trebuie recuperata este de 84.265 lei, la care se adauga dobanzi de 7.639 lei.

Citește totul despre:

Comentarii