Breviar

Cresteri de dobanzi ING Bank a majorat dobanda la contul curent Cont'ROL, de la 6,75 la suta la 6,85 la suta, pentru un sold minim de 700 RON (sold maxim 500.000 RON). Acest produs este disponibil pentru persoane fizice, prin ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.04.2006 - 00:00
Cresteri de dobanzi

ING Bank a majorat dobanda la contul curent Cont'ROL, de la 6,75 la suta la 6,85 la suta, pentru un sold minim de 700 RON (sold maxim 500.000 RON). Acest produs este disponibil pentru persoane fizice, prin intermediul retelei de ING Office-uri. Dobanda se calculeaza zilnic, la soldul aflat in cont la sfarsitul zilei, banii putand fi rulati in decursul aceleiasi zile. Contului ii pot fi atasate mai multe carduri - clientul poate opta pentru MasterCard Standard International, lansat de ING pe 3 aprilie 2006, primul card MasterCard cu chip emis in Romania - cu care are acces in Self'Bank, unde isi gestioneaza singur situatia financiara. In plus, contul are inclus un beneficiu in caz de deces prin accident (soldul clientului din ziua precedenta evenimentului asigurat se dubleaza), suma minima virata fiind de 1.500 RON, iar suma maxima - 50.000 RON.

La ALTEX, ratele se platesc in ianuarie 2007

Magazinele ALTEX s-au pregatit pentru Sarbatorile de Paste cu cele mai avantajoase oferte, printre care se numara si cele mai flexibile sisteme de creditare. Astfel, pana in data de 30 aprilie, oricine face cumparaturi in rate prin credit doar cu buletinul va achita prima rata abia in ianuarie 2007. Clientii vor avea astfel suficient de mult timp la dispozitie pentru a-si planifica vacanta de Paste si chiar pe cea de vara. Clientii ALTEX se pot bucura si de preturile speciale - de exemplu, un pachet promotional avantajos fiind cel format din televizorul cu ecran plat Panasonic TX29PM1, cu dimensiunea ecranului de 72 cm, si aspiratorul Panasonic cu o putere de 1.400 W. Cumparate impreuna, cele doua produse costa doar 1.099,90 RON, rata lunara fiind de 31,6 RON.

Card de depozit cu o dobanda fixa

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei si agentilor economici posibilitatea de a economisi cu o dobanda fixa pe o perioada de 24 de luni. Certificatul de Depozit cu Discount (CDD) are o dobanda fixa de 7,25 la suta pe o perioada de 24 de luni. In cazul cardului in valuta, BCR ofera o dobanda fixa de 4,4 la suta pentru dolari americani si de 4,15 la suta pentru euro. CCD este un produs bancar de economisire nominal care poate fi rascumparat inainte de scadenta la pretul cotat de banca in ziua respectiva, ceea ce confera lichiditate suplimentara comparativ cu produsele clasice. In plus, pentru persoanele fizice banca nu percepe comision la retragerea chiar si in numerar a sumelor rezultate din acest instrument. Valoarea nominala a unui card este de 1.000 lei noi sau 1.000 euro sau dolari. Cardurile cu discount pot fi achizitionate de la oricare dintre unitatile BCR, titularul avand posibilitatea de a numi imputerniciti pentru rascumpararea de catre banca a titlurilor.

Noul card cu cip MasterCard

ING Bank a lansat cardul cu cip MasterCard Standard International, care beneficiaza de ultima tehnologie in domeniul cardurilor cu cip si ofera o mai mare siguranta impotriva copierii. MasterCard Standard International reprezinta un produs de debit, destinat clientilor ING persoane fizice, utilizabil in tara si peste hotare. MasterCard Standard International (MCSI) este un produs complementar cardului ING VISA Electron International. De aceea, noul card va fi acordat clientilor bancii care detin deja un card VISA Electron International.

Citește totul despre:

Comentarii