Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Primele programe de certificare in vanzari Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est care introduce programele de certificare in vanzari si marketing ale ISMM (Institute of Sales & Marketing Management) si NCC Education. ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.10.2005 - 00:00
Primele programe de certificare in vanzari

Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est care introduce programele de certificare in vanzari si marketing ale ISMM (Institute of Sales & Marketing Management) si NCC Education. Programele, derulate de Asociatia Generala a Profesionistilor in Vanzari din Romania, sunt recunoscute la nivel international, constituind o modalitate eficienta de a crea diferentieri si standarde de performanta in profesia de consultant de vanzari. Aceste programe sunt structurate pe trei niveluri de competenta, incepand cu agent de vanzari (absolventi, debutanti) si pana la strategie in vanzari (directori de vanzari, key account manager). Accesul la fiecare nivel se face pe baza unei sesiuni de evaluare. Programele vor fi sustinute de inspectori evaluatori certificati si atestati de ISMM. La finele fiecarui program se va sustine un examen de absolvire, dupa care se va primi certificatul international. Profesia de consultant in vanzari este recunoscuta in prezent in Statele Unite si Marea Britanie, fiind in curs de recunoastere in majoritatea tarilor europene. Detalii despre programele derulate de AGPVR pot fi obtinute consultand site-ul www.agpv.ro.

Deputatii vor primi cate un laptop

Bugetul Camerei Deputatilor pe anul 2006 a fost suplimentat cu suma de 3 miliarde de lei vechi la investitii, cu destinatia expresa de a se cumpara, pentru fiecare deputat in parte, cate un laptop. Suma propusa de Biroul Permanent pentru bugetul deputatilor se ridica la 316 miliarde lei vechi. Propunerea a fost facuta si adoptata in Comisia pentru buget, cu motivatia reducerii cheltuielilor deosebit de costisitoare pentru hartie si multiplicare. Fiecare parlamentar in parte primeste acum actele normative, documentele de partid, precum si informarile legate de activitatea parlamentara tiparite pe hartie, iar folosirea laptopurilor s-a apreciat ca ar putea duce la economii considerabile atat de hartie, cat si cu multiplicarea actelor normative, si nu numai. Singura obligatie pentru deputati este sa invete sa le foloseasca. Pentru presa nu va fi insa la fel de bine deoarece nu va mai avea acces, nici macar cat se presupune ca a avut pana acum, la documente de interes public, acestea putand fi "ascunse" in mail-urile si site-urile alesilor. Vor fi si victime, de genul unor firme pripasite pe langa Camera, carora li se vor taia beneficiile pe care le aveau din colectarea si reciclarea hartiilor utilizate in sistemul legislativ.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...