Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Sistem de monitorizare pentru carburanti Specialistii din Ministerul Economiei si Comertului au discutat in aceste zile aspectele legate de modul de implementare a sistemului de monitorizare calitativa si cantitativa pentru benzina si ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Sistem de monitorizare pentru carburanti
Specialistii din Ministerul Economiei si Comertului au discutat in aceste zile aspectele legate de modul de implementare a sistemului de monitorizare calitativa si cantitativa pentru benzina si motorina. De asemenea, expertii din domeniu, reuniti in primul seminar dedicat subiectului monitorizarii calitatii carburantilor, au vorbit despre respectarea legisla-tiei din domeniu, activitatea de control realizata de catre firmele specializate si asigurarea protectiei consumatorului de catre statul roman prin verificarea combustibililor comercializati si informarea corecta si completa a utilizatorilor in legatura cu parametrii functionali si de calitate ai acestora.

Cum sa-ti iei credit pentru locuinta
Vizitatorii Targului pentru IMM-uri, desfasurat intre 2 si 4 iulie la Romexpo, au putut afla, pe langa informatii de genul cum sa inceapa o afacere sau unde sa-si gaseasca loc de munca si cum sa aleaga banca de la care sa ia credit pentru locuinta, care sunt actele necesare si garantiile solicitate de banca etc. O brosura ce le-a fost impartita vizitatorilor prezenta toate ofertele de creditare ale bancilor, variante alternative de finantare, modul in care se alege banca si raspundeau la unele intrebari referitoare la ce e mai avantajos: creditul in lei sau valuta si care tip de dobanda - fixa sau variabila. Informatiile pot fi citite si pe Internet la www.ghiseulbancar.ro.

Turcii vor fabrica de ciment in Romania
Sabanci Holding, al doilea grup de afaceri din Turcia, vrea sa investeasca in industria cimentului din Romania. Oamenii de afaceri turci au cerut sprijinul ministrului Economiei, Codrut Seres, pentru deschiderea unei capacitati greenfield. Valoarea minima a acestei investitii ar fi de 150 milioane de dolari, pentru o productie estimata la un milion de tone de ciment/an. In plus, Sabanci Holding este interesat in comercializarea energiei electrice, exprimandu-si intentia de a cumpara si vinde energie din/in Romania.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...